Fredag-lördag-söndag-måndag

De senaste dagarna har inte internet funkat. Men som jag skrev på julafton så gick vi till Tamnanpar eller va dendär resturangen hette. Vi åt groda till förrätt, sen till huvudrätt struts, krokodil och fisk. Och till efterrätt banana-split. Mums!!




Det fanns dammar med massor av fiskar. Man kunde köpa fiskmat och mata dom så det gjorde vi. Då kom det upp den största fisken jag någonsin sett, frågan är egentligen om det var en fisk. Jag tror typ att det var en dinosaurie. Den var minst 3 meter lång alltså.

På lördagen slappade vi vid poolen hela dagen.

På eftermiddagen tog vi mopparna till ett ap-tempel. Vi hade köpt en påse med bananer men det räckte inte långt asså. Jag trodde att det skulle vara såna där nusse-dusse-tusse gulliga apor som man kunde mata från handen och hålla i famnen och så. Men vi hade fått höra från några som hade vart där innan att dom kunde bli extremt aggressiva, och att dom hade jättemånga tänder och så. Så vi gick inte ens av mopparna, utan jag satt och filmade medans pappa kastade dom bananerna vi hade. Och vi åkte därifrån på två röda. På söndagen, igår, åkte vi dit igen. Då hade myyycket mer bananer och lite jordnötter. Jag kastade ut lite bananer och sen några av mina få jordnötter. Jordnötterna var extremt populära så det var ingen apa som ville ha bananerna längre. Då hade jag ju inget att ge dom, så dom började hoppa upp och hänga sig i min påse, svinläskigt va det. Sen satt jag på huk och skulle mata en apa, den satt bara där och kollade runt sig i några sekunder. Då gjorde jag ett såntdär "kisskisskiss"-ljud som man gör när man lockar på katter. Och det borde jag ju inte gjort. Det satte sig och glodde på mig, helt plötsligt spärrade upp ögonen till max, sedan öppnade den munnen och visade alla gossiga tänder. Precis som aporna på Panda-vision på Liseberg!!!! Och sen hoppade den rakt framåt, rakt mot mig. Det var hur läskigt som helst, fyfan. Pappa filmade dedär. Det var söndagen, och idag har vi bara pressat i solen den sista dagen här i Mae Phim. Imorgon åker vi till Bangkok. Wie!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0