22:40

Hello!! Nu sitter vi på Suvarnabhumi, Bangkoks flygplats. Flyget lyfter om typ en timme. Sista dagen i Bangkok spenderade vi på MBK som sagt, jag är extremt nöjd med mina köp. Bl.a. En brun mulberry väska som just nu står på hedersplatsen: i mitt knä. Sen köpte jag också några tishor, ett skärp, låga vita converse och lite sånt. Nu ska jag äta upp min cheesburgare. Hörs i Sverige!!

ser ni mej? det är jag och bredvid står min min personal shopper ;)

Ps. Till niki: haha sorry, fel av mig!! ;)

22:36

Hellau!! Nu kom vi hem från en låååång shoppingdag. pappa och Elliot åkte och spelade golf i morse, så jag och mamma gick från hotellet vid 10. Vi gick i lite olika varuhus bland annat Central World och Platinum, en marknad tror jag och lite gatustånd. Jag orkar inte räkna upp allt jag köpte, men det var bland annat ett par låga platta svarta converse i skinn, ett par mörkbruna gladiatorsandaler, massor av linnen och blusar, lite nagellack, filmen Letters to Juliet och ett halsband. Typ.

Efter all shopping, klockan 8 typ, tog jag och mamsi en footmassage. Så skönt!!
Igår kväll (jag orkade inte skriva när vi kom hem) gick vi på en resturang som hette cabbages&condoms. Det var massor av provdockor och julgranar där som var fulla av kondomer. Gotti. Efter maten fick man med sig en kondom hem. Hahahahah.


Imorgon är sista dagen här. Vi ska till varuhuset MBK och shoppa det sista. Jag hoppas på en mulberry, vi får se hur det går med det! Vårat plan hem lyfter 23:45 så vi har hela dagen på oss. Nu ska jag kolla på film. vi hörs!!

18:45

Hej!! Nu kom vi hem efter första shoppingdagen i Bangkok. Vi hade bokat en guide som kom och hämtade oss här klockan 8 i morse. Vi har promenerat runt hela dagen, med pauser för lunch och massage. Jag har köpt: ett linne med svartvitt heidi klum-tryck när hon pekar fuck you, två silverarmband som man klämmer ihop runt armen, step up filmerna 1,2&3, två Ray-Bans pilotglasögon silver&guld, tre små buddafigurer, en pytteliten parfym (för 2,50 kronor), ett nagellack, aa jag tror det var allt! Nu ska vi träffa våra familjekompisar igen för middag. Igår kväll hade vi jättemysigt iallafall. Puss!




15:13

Nu har vi kommit till Rembrandt hotell i Bangkok. Vi åkte bil i typ 2 timmar. Nu ska vi ut på gatan nedanför och köpa nåt att äta så att vi klarar oss tills ikväll, vi ska träffa några familjekompisar som också är här nu. Sen ska vi till poolen. Hörs!!

sista middagen i Mae Phim

Fredag-lördag-söndag-måndag

De senaste dagarna har inte internet funkat. Men som jag skrev på julafton så gick vi till Tamnanpar eller va dendär resturangen hette. Vi åt groda till förrätt, sen till huvudrätt struts, krokodil och fisk. Och till efterrätt banana-split. Mums!!




Det fanns dammar med massor av fiskar. Man kunde köpa fiskmat och mata dom så det gjorde vi. Då kom det upp den största fisken jag någonsin sett, frågan är egentligen om det var en fisk. Jag tror typ att det var en dinosaurie. Den var minst 3 meter lång alltså.

På lördagen slappade vi vid poolen hela dagen.

På eftermiddagen tog vi mopparna till ett ap-tempel. Vi hade köpt en påse med bananer men det räckte inte långt asså. Jag trodde att det skulle vara såna där nusse-dusse-tusse gulliga apor som man kunde mata från handen och hålla i famnen och så. Men vi hade fått höra från några som hade vart där innan att dom kunde bli extremt aggressiva, och att dom hade jättemånga tänder och så. Så vi gick inte ens av mopparna, utan jag satt och filmade medans pappa kastade dom bananerna vi hade. Och vi åkte därifrån på två röda. På söndagen, igår, åkte vi dit igen. Då hade myyycket mer bananer och lite jordnötter. Jag kastade ut lite bananer och sen några av mina få jordnötter. Jordnötterna var extremt populära så det var ingen apa som ville ha bananerna längre. Då hade jag ju inget att ge dom, så dom började hoppa upp och hänga sig i min påse, svinläskigt va det. Sen satt jag på huk och skulle mata en apa, den satt bara där och kollade runt sig i några sekunder. Då gjorde jag ett såntdär "kisskisskiss"-ljud som man gör när man lockar på katter. Och det borde jag ju inte gjort. Det satte sig och glodde på mig, helt plötsligt spärrade upp ögonen till max, sedan öppnade den munnen och visade alla gossiga tänder. Precis som aporna på Panda-vision på Liseberg!!!! Och sen hoppade den rakt framåt, rakt mot mig. Det var hur läskigt som helst, fyfan. Pappa filmade dedär. Det var söndagen, och idag har vi bara pressat i solen den sista dagen här i Mae Phim. Imorgon åker vi till Bangkok. Wie!!


Julafton

Hej och god jul!! Har ni fått skojiga julklappar?? Mina kommer om några dagar när vi åker till Bangkok. Bangkok=shopping!!!! Längtar så mycket till det. Idag blåste det, asmycket, vilket innebar höööga vågor!! Det var jätteroligt att bada i dom, annars har vi mest vart i poolen. Har träffat en del andra svenskar idag som vi har pratat med också. Jag och mamma tog manikyr och pedikyr, det var skönt men nagellacket har redan skrapats av på händerna. Igår var vi på en marknad på kvällen. Dom hade jättemycket saker, jag köpte lite trosor, Elliot köpte en tischa och pappa ett par solbrillz. Innan det var vi och åt på en pizzeria, det var asgott!! Nu, som avslutning på denna julafton, ska vi till en resturang som heter typ Tamnanpar. Det är typ en regnskog där inne, och dom serverar b.l.a. Krokodil. Det kommer komma många bilder där ifrån!! Nu ska jag unlocka några banor på Rubert's kick'n fly med en pepsi. See ya!!




Moppe&golfbil

Hej!! Det blev inget inlägg igår kväll när vi kom hem tyvärr, jag var svintrött då. Men vi gjorde inget speciellt igår, pappa och brorsan va och spela golf så jag och mamma stannade och solade, sköööönt!!
När  hyrde vi två moppar, en fin ljusblå och en orange-svart. Idag har pappa och jag kört runt lite på en väg och jag har lärt mig svänga, asså inte som i en vanlig kurva utan runt mitt på vägen. Det var ganska svårt faktiskt, lägga vikten på rätt ställe, ha fötterna på rätt ställe, vrida rätt på styret. Samtidigt som allt det ska man gasa tillräckligt hårt, annars välter moppen eller så kör man av vägen. Lite för mycket att hålla reda på samtidigt, för mig som har skitkass koordination.

Innan min och pappas moppelektion var hela familjen och spelade golf. Det var roligt, man hade egen golfbil och egen caddie (en sån som väljer klubbor, gör rent bollen, lägger tillbaka torvor och såntdär). Men caddiesarna kunde typ inte engelska så bra, bara downhill och så. Min caddie visade med fingrarna hur jag skulle sikta, på puttningen. Med golfbilen, Det gick... Hm.., sådär, eftersom jag körde. Haha.


Men roligt va det!! Nu ska jag läsa min bok, meg cabot, en av mina favoritförfattare har skrivit den. Babbeldrottningen heter den!! Puss

Rottweilers

Nu kom vi hem till hotellet och jag är verkligen svintrött. Våran nya bungalow är jättemysig. Stranden är jättefin och poolen har nåt fel så den kan man inte bada i. Idag har jag solat jättemycket, ätit god lunch, solat lite mer,
thaimassage i en timme, tagit massor av bilder, läst min braiga bok, ätit god middag, sovit och lyssnat på spotify..






På vägen hem från middagen kom det fram 2 stora svarta rottweilers och typ naffsade och strök omkring runt benen på oss. Gud, den enda tanken som gick i mitt huvud då var att dom skulle tugga av mitt ena ben så jag fick hoppa på ett ben resten av livet. Tänk om dom hade smittat mig med rabies. Scary!! Annars är det sol och jättelagom varmt. Det enda negativa med Thailand är 1. Myggorna (jag har 18 stycken bara på utsidan av högra benet. Kliar en del ja!!)

och 2. Att jag saknar mina bästisar.
Förutom det är det paradis här, och då menar jag perfekt paradis. Nu ska jag läsa, Hörs, puss

09:47

Snökaos i sverige har jag hört?? Jag är såååå glad att jag inte är där. Nu har vi ätit frulle och packat ihop oss. Bilen kommer och hämtar oss om 20 minuter och kör oss till det nya hotellet. Mys!!! (om ni undrar varför jag inte lägger upp bilder: jag iPod/iPad bloggar alltid på alla resor. Vi har ingen laptop med oss. Och iPod/iPad har ingen kamera)


Klippning

Hellaaaauu!! Idag efter poolen tog vi en sväng med moppen (den har sidovagn så man kan sitta 4) och hittade ett nytt hotell som vi kommer flytta till inorgon. Det var jättemysigt!! Fri wi-fi, infinity-pool och underbar strand. Perfa! Sedan hängde vi lite på stranden, och efter det åkte vi till frisören och jag klippte mig. Hon schamponerade två gånger och tog i vitaminer och grejer. Sedan fönade hon, Jag är super nöjd för det blev greeeeeejt!! :D Nu ska vi ut och äta, hörs!!


10:34

Ännu en morgon vaknar man av tuppen på grann-tomten kvart över 7. Men denna tuppen är ingen sån som skriker en gång klockan 7 på morgOnen som i alla sagor, utan denna tjuter hela natten. Från att man somnar tills man vaknar. Och då fortsätter den några timmar till. Nu sitter jag på rummet och bloggar från iPaden, mamma och pappa ska gå och hyra en moppe medans jag och brorsan chillar vid pollen. Yes, det är dagens planer. Hörs, puss!!

poolen på villa bali

nya sarongen

vid poolen

några bilder som togs under dagen

Villa Bali resort & spa Mae Phim

Nu har internetet fixats!! Vi kom hit i förrgår kväll (till hotellet vi kommer bo den närmaste 1,5 veckan, villa Bali) i onsdags alltså. Så käkade vi jättegod thaimat till middag och jag och mamma tog en fotmassage efter. Sen på torsdagmorgon åkte vi båt ut till Koh Samed där mina kusiner och deras familj är nu. När vi kom dit badade vi i havet och åt lunch, sen badade vi i deras pool i typ 3 timmar och åt glass :) efter det gick vi till Ploy Bar, det var eldshow och uppträdanden och massa roliga grejer, sen spelade vi biljard och en asrolig grej som man skulle kasta darts på ballonger. Sedan bokade våran familj ett hotellrum på ett hotell bredvid deras, och mina föräldrar och min brorsa sov där, jag sov hos mina kusiner. När vi vaknade imorse så gick vi och åt frukost, då blev jag typ magsjuka, men det blev bättre efter.. Ja. Sedan har jag bara legat och pressat hela dagen, fick faktiskt bikinilinje!! :D sedan tog vi en båt hem till villa Bali igen, jag sov typ hela vägen haha. Nu ska vi snart ut och äta middag (klockan är kvart i 7 här) och sen kanske ta en fotmassage eller nåt. Hörs!!

Istanbul

Nu sitter vi på Istanbuls flygplats, på burgerK och käkar, gooott. Flyget hit gick bra men det var äckligt varmt där inne, jag satt och svettades i tunnt linne. Nästa flyg kommer ta typ 12 timmar, vi kommer landa i bankok 13.40 imorgon. Sen kommer vi fram till Mae Phim typ 16.00. Hörs nästa gång jag har wi-fi, puss!

packning&sånt


haha, lite dålig bild men här är all min packning! tog bort ungefär hälften, hade packat ner 23 tröjor men eftersom vi bara ska vara borta i 16 dagar så behövs det antagligen inte så mycket stuffssssssssss.
jag vet inte om jag har sagt det, men vi kommer ha med oss golbagarna iår, så vi ska nog spela nån runda! elliot och pappa spelade förra året, man fick en egen golfbil, moahahaha.
nu ska jag ducha, hörs senare!!

15de

göööööööttans, nu är flera månaders väntan över, för imorgon åker vi, wieeeee :D
förra gången reste jag i tights, och det var så himla tight runt benen (hshs, jag vet, det är det som är poängen med tights, men det var lixom obekvämt tight), så jag åker i svarta velour-mysbyxor från gina tricot. har ju gråa juicy från thailand också men dom är så långa så dom släpar i golvet. sen tror jag att jag tar min turkosa juicykofta också.
jag har packat färdigt allt nu, har bara mobilladdare och ipodladdare kvar att packa ner. jag har laddat ner massor av spel till ipoden nu, så jag har nåt att göra när vi ska sitta och vänta i Istambul i 5 timmar.
nu ska jag kolla färdigt på desperate housewives, pussar!!

vid en lunchrestaurang i spanien....

rembrandt!

hellaaaau!!
detta är hotellet vi kommer bo på i Bangkok, mellan den 28de (tisdagen) och 31 (fredagen).
ser skitmysigt ut tycker jag, men det är ju bara bilder. får hoppas på det bästa!


London

när jag letade igenom bilder (HAHA ni kanske har fattat att jag älskar det, tycker så mycket om gamla minnen!!), hittade jag bland annat denna när vi var i London när jag gick i 3an. 8 år??

ser ni mobilen jag har i handen? haha det var öööövercool, det var på den tiden då det var typ "wooow, har din nya mobil färgskärm??", "aaaaah", "WAAAAAAOOOW, den har kamera!!"
och när jag tänker på det nu och jämför med typ iphone4 skrattar jag högt. den ↑ hade lixom 1.3 megapixlar..

Tännäs



guld!


hahahahhah vi hade en liten intern tävling, och jag fick åka pulka för att jag hade stukat knät..


bilder från när jag och min bror, och våra familjekompisar varit i Tännäs och åkt skidor. va där varje vinter, tills vi började åka till thailand varje vinter istället. detta med thailand passar mig mycket bättre.

fler spanien-bilder!

som ni kanske kommer ihåg var jag ju i spanien på sommarlovet, så här är fler bilder från det!!
ovanför louret de mar
när jag måste underhålla mig själv kan det se ut sådär
alltid redo
en vanlig dag med vilma
när spanien vann semifinalen, detta var i figueres
på salvador dali-museet i figueres
jag och elliot tränade volter i poolen på hotellet Calina. det var i staden Cadaques.
innan ett dyk
utanför våran lägenhet på hotellet Calina.
samma.
ovanför molnen på väg till Frankrike.
på väg till en resutrang på VM-dagen! det var en projektor över en hel vägg.
så ballt när dom vann!!
en heldag i Frankrike, vi bilade ju omkring så vi var i barca, cadaques, figueres, frankrike och andorra.
nu kom alla bilder i lite fel ordning, men det spelar ingen roll. detta var i Andorra.
frukost i andorra
middag samma dag
kokhett på Ramblan i Barcelona
takpoolen i Barcelona!
så, det var det mesta. jag vet att dom kom extremt långt efter men jaja.
jag ska vara snabbare med dom nya thailandsbilderna!!
puss.

design med elefant

designen fixad! bilden är ifrån Thailand i vintras, när vi hade hyrt moppar och vi körde till en elefantgrej på min födelsedag tror jag.
om den inte har kommit upp ännu, klicka F5 (så att sidan uppdateras).
det var det, yessss.

jag minns verkligen när denna bilden togs, elefanten hade precis lyft upp snabeln 20 centimeter från mitt ansikte och blåste rakt ut av full kraft, fan va groteskt det var!! :D

boende i thailand!

Vi åker till flygplatsen runt halv 2 på onsdagen den 15de december. Sedan sätter vi oss på ett flyg ner till Turkiet där vi mellanlandar. Det är ungefär 3 timmar mellan planen tror jag. Sedan kommer vi fram till bangkok på torsdagseftermiddagen den 16de, då sätter vi oss direkt i en taxi till Mae Phim Rayong på nordöstra kusten. Där ska vi bo på ett hotel som heter Villa Bali (<-- klicka!).
Där stannar vi mellan torsdag kväll (den 16de) och tisdag (den 28de) mitt på dagen, alltså i knappt 12 dagar.
Precis utanför Mae Phim Rayong ligger en ö som heter Koh Sameth. Där kommer mins kusiner vara så antagligen blir det väl en dagstur ut dit. Sedan ska vi också ha med oss golfklubbor så vi ska nog spela någon dag också.

Så på tisdagen den 28de sätter vi oss i en taxi till Bangkok och stannar där mellan tisdag kväll (den 28de) och fredag kväll (31e). Då kommer vi bara shoppa, pappa och brorsan tar nog nån mer golfrunda, mer shopping och spa, mumsiii :)
Jag tror att vi kommer sitta på planet på nyårsskiftet, haha. Det kan ju vara lite fräsigt att se fyrverkerier uppifrån :D

En till bild från pollen på Villa Bali. Hotellet ligger typ 5 minuter från stranden, så jag kommer nog hänga vid poolen mest med min balla rosa big-momma simring och en bok. Så slipper jag bli bränd på sånadär äckliga hela-jordens-top-fem-farligaste-djur-maneter.

Back on track

Längesedan nu! Jättehärligt att jag ligger bredvid poolen i Mae Phim i Thailand om 10 dagar. Ska bli så skönt att bara släppa allt nu! Snön och det groteska vädret, alla läxor och prov (OCH BETYGEN!!) och bara relaxa i dryga 2 veckor.
Kristianstads-bilderna sket ju sej lite, men ni fick se det viktigaste och resten finns på facebook!

Ikväll har pappa lovat mig att fixa massa bilder från allt. Dom ligger på en annan laptop där heeeeela våran familjehistoria finns, i bilder! Så det blir från resor när jag ver liten, förra och förrförra thailandsresan, spanien i somras och kanske nån från när vi var en helg i polen och spelade golf för några år sen. Lite från attl, helt enkelt.
Då får jag också fixa en design, denna som är nu är hemsk, I know!!

Slänger in ett inlägg här snart om vart vi ska vara i Thailand, vilka hotel och så. Längtar sååååååå!

pussar sålänge!

Thailand förra sportlovet, ön Koh Mak.
Kan man vara kär i ett land?


RSS 2.0